Αρχική » » Εγκληματίες και προδότες Μέρος 7ο - Οι κύκλοι του Καΐρου, στηρίγματα των σφαγέων

Εγκληματίες και προδότες Μέρος 7ο - Οι κύκλοι του Καΐρου, στηρίγματα των σφαγέων

{[['']]}
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΒΔΟΜΟ

Οι κύκλοι του Καΐρου, στηρίγματα των σφαγέων

Όλα αυτά τα αντεθνικά συγκροτήματα, όλες οι κλίκες των προδοτών, όλες οι συμμορίες των εγκληματιών, έχουν στήριγμα τώρα και ελπίδα για αύριο, τους τεταρτοαυγουστιανούς του Καϊρου.

Οι κύκλοι του Γκλύξμπουργκ κρατούν μ' όλους αυτούς επαφή και σύνδεση, τους ενθαρρύνουν και τους ενισχύουν να προδίνουν και να σφάζουν τον αγωνιζόμενο λαό. Κι’ αυτοί αποβλέπουν στον ίδιο σκοπό. Με τη βοήθεια των γερμανών, να εξοντώσουν τους πατριώτες και να γονατίσουν τον αγωνιζόμενο λαό για να ξανακαθίσουν στο σβέρκο του τη φασιστική τους τυραννία. 

Ο Τσουδερός μονάχα ύστερα από πολλές προειδοποιήσεις των εδώ πρακτόρων του έκανε μια τυπική και αόριστη αποκήρυξη των γερμανοτσολιάδων για να ρίξει στάχτη στα μάτια του αγριεμένου απ' τις σφαγές λάου της Αθήνας και όλης της Ελλάδας. Μα ποτέ δε θέλησε να αποκηρύξει τους αρχηγούς των σφαγέων τους Ντερτιλήδες και τους Γονατάδες. Ούτε την Ειδική Ασφάλεια και τις συμμορίες του ΕΔΕΣ, X κλπ. Ούτε απλή διαμαρτυρία έκανε για τις σφαγές της Καλογρέζας και της Κοκκινιάς. Αντίθετα έστελνε γράμματα και ενίσχυε τους δολοφόνους να σφάζουν το λαό.

Και ο Παπανδρέου συνεχίζει την ίδια πολιτική του Τσουδερού. Ούτε μια λέξη ενάντια στους σφαγείς τσολιάδες, Ειδική, Χωροφυλακή, ΕΔΕΣ, X. Αντίθετα μιλάει για δήθεν τρομοκρατία των ανταρτών του ΕΛΑΣ και ενθαρρύνει τους γερμανούς και τους  προδότες να σφάζουν το λαό.
Το Κάιρο είναι δεμένο στενά και συνυπεύθυνο για το ‘Ελληνικό αίμα που  χύνουν οι προδότες. Αλλωστε και στην Αίγυπτο συνεχίζουν τον ίδιο άγριο διωγμό ενάντια στον ελληνικό στρατό και στόλο που συγκροτήθηκε εκεί και στο λαό που κατέφυγε πρόσφυγας εκεί.  Στη Μέση ’Ανατολή διατηρούν στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου κλείνουν όλους τους πατριώτες και Αντιφασίστες.

Από ενάμισι χρόνο κρατούν σε στρατόπεδα πάνω από χίλιους αξιωματικούς και οπλίτες αντιφασίστες. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Γκές στην Παλαιστίνη κρατούν αχρησιμοποίητους 1000 στρατιώτες μας με τη δικαιολογία πως είναι στρατόπεδο διαλογής. Επικεφαλής των βάζουν αξιωματικούς τσιράκια του Γκλύξμπουργκ.

Στο στρατόπεδο του Καμπρίτ έχουν κλείσει τους δήθεν αναρχικούς. Πρόκειται για τα καλύτερα παιδιά του λαού, για αντιφασίστες φαντάρους και Αξιωματικούς. Χώρια απ’ τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου η ζωή είναι άθλια, χειρότερη κι’ απ’ τη ζωή των μαύρων, οργάνωσαν και τάγματα εργασίας.
Στο τάγμα εργασίας της Ηλιούπολης έχουν 250 φαντάρους μας. Αλλοι 350 είναι στο τάγμα εργασίας στο Σουδάν.

Μα δεν είναι μονάχα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους αντιφασίστες δημοκρατικούς φαντάρους και αξιωματικούς. Όσα γυναικόπαιδα ξέφυγαν από την Ελλάδα απ’ τη μανία του καταχτητή τα έκλεισαν κι’  αυτά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου περνούν μια άθλια ζωή. Τέτοια στρατόπεδα προσφύγων έχει στις λεγάμενες Πηγές του Μωυσέως όπου μένουν πάντα στον άμμο μέσα σε σκηνές. Στο στρατόπεδο αυτό είναι κλεισμένοι μόνο γέροι και γυναικόπαιδα. Τρέφονται ελεεινά, τους  απαγορεύουν δε να δέχονται τρόφιμα απ’ έξω. 

Ένα δεύτερο στρατόπεδο γυναικόπαιδων, που είναι και το μεγαλύτερο, έχει στο Γκές της Παλαιστίνης. Σ' αυτό είναι κλεισμένες 11.500 ψυχές. Στο στρατόπεδο αυτό έχουν κλεισμένους και τους ηρωικούς Σαμιώτες. Η ζωή σ' αυτό είναι τόσο άθλια που πολλοί πέθαναν απ' την πείνα και τις αρρώστιες.  Αλλο στρατόπεδο Ελλήνων προσφύγων έχει στην Αβησσυνία όπου βάζουν μαύρους και τους φυλάνε.

Κοντά σ' αυτά εμποδίζουν να δοθεί βοήθεια στον πεινασμένο ελληνικό λαό. Ο εθνικός Απελευθερωτικός σύνδεσμος (ΕΑΣ) - είδος ΕΑΜ της Αίγυπτου- μάζεψε 37 χιλ. λίρες Αιγυπτιακές για να αγοράσουν βιταμίνες για τα παιδιά στην 'Ελλάδα. Ο Τσουδερός δήλωσε ότι τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη και ζήτησε να μπουν στο Ταμείο της Φρειδερίκης που μαζεύει λεφτά να τα χρησιμοποιήσει για δημαγωγία μετά την Απελευθέρωση.

Περιφέρουν στην Αίγυπτο όλους τους προδότες και τους τετρααυγουστιανούς, όπως το Μπάκο, και προσπαθούν να σπάσουν τη μαχητικότητα του στρατού και να τον αποσυνθέσουν.
Ολες αυτές οι αντεθνικές ενέργειες ανάγκασαν το στρατό και το στόλο να ζητήσουν να μπει τέρμα σ' αυτό το καθεστώς της προδοσίας και να σχηματιστεί πανεθνική κυβέρνηση σε συνεννόηση με την ΠΕΕΑ. Οι κύκλοι του Γκλύξμπουργκ εκμεταλλεύτηκαν αυτή την πατριωτική χειρονομία των ένοπλων δυνάμεων, που απόβλεπε στο να δυναμώσει η εθνική ενότητα, να δυναμώσει ο εθνικός και ο συμμαχικός αγώνας. Χτύπησαν και αφόπλισαν τους ηρωικούς αξιωματικούς και οπλίτες και διαλύουν ολότελα τις Ενοπλες δυνάμεις.

Το Αγωνιζόμενο Ελληνικό έθνος είναι πέρα για πέρα Αλληλέγγυο με τα ηρωικά παιδιά του της Μ. Ανατολής. Την ευθύνη για τα γεγονότα της Μ Ανατολής τη φέρνει ολοκληρωτικά ο Γκλύξμπουργκ και είναι συνυπεύθυνος με τους εγκληματίες που σφάζουν τον  Ελληνικό λαό. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις αναγγέλθηκε η συμφωνία του Λιβάνου οι Γερμανοί αφόπλισαν τούς τσολιάδες και έπιασαν τους Αρχιφονιάδες  Γιτεραλή, Ταβουλάρη, Γονατά, Πσπαγεωργιου κλπ. Φοβήθηκαν μήπως τυχόν και πάρουν αντίθετες διαταγές απ’ το Κάιρο και δε συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θηριωδία να σφάζουν τον αγωνιζόμενο λαό. Οι Γερμανοί ξέρουν και ξέρουν ότι το Κάιρο είχε σύνδεση και καθοδηγούσε τους τσολιάδες, την Είδική, τον ΕΔΕΣ, X κλπ. στο να σφάζουν τον Ελληνικό λαό. Και το Κάιρο έσπρωχνε αυτά τα συγκροτήματα να παίρνουν όπλα και προστασία απ’ τους Γερμανούς στο απαίσιο έργο της σφαγής. Όλοι τους δουλεύουν να επιτύχουν τον ίδιο σκοπό. Να εξοντώσουν τους αγωνιστές του ΕΑΜ και τους Κομμουνιστές, όλους τους πατριώτες και να σπάσουν τον Απελευθερωτικό Αγώνα του έθνους, με αποτέλεσμα να δυναμώνει η κατοχή των Γερμανό-Βουλγάρων επιδρομέων.

Καμιά δύναμη δεν μπορεί να λυγίσει το έθνος. Ο ελληνικός λαός που άρπαξε τα όπλα, ορκίστηκε να νικήσει και να ζήσει ελεύθερος και ανεξάρτητος και κυρίαρχος λαός στην Ελλάδα του.
Το Αγωνιζόμενο έθνος πυκνώνει την εθνική του ενότητα και φοβερή τιμωρία περιμένει τους προδότες και εγκληματίες.

ΤΕΛΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΙΣΤΟΡΙΑ - ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger